Nu er Danmarks dyreste lejlighed solgt​

En gigantisk luksuslejlighed på Christianshavn satte prisrekord, da den kom på markedet sidste år med en udbudspris på 27,5 millioner kroner.

Fredag blev det annonceret at Danmarks dyreste lejlighed er solgt. ​En gigantisk luksuslejlighed på Christianshavn satte prisrekord, da den kom på markedet sidste år med en udbudspris på 27,5 millioner kroner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Opdateret 10:25 med korrekt byline.

Men det har åbenbart ikke skræmt køberne væk.

I hvert fald bekræfter ejendomsmægleren bag udbuddet af boligen, Phillip Siesbye fra Siesbye Kapsch, at lejligheden nu er solgt.

Det skriver boliga.dk.

Se billederne af luksuslejligheden her.

Hvem køberen er, og hvor meget salgsprisen er endt på, ønsker han ikke at kommentere, men med en udbudspris på 27,5 millioner kroner tegner handlen til at at blive den suverænt største på lejlighedsmarkedet i år.

Indtil videre er det dyreste køb i 2015 foretaget i Stockholmsgade på Østerbro, hvor en 258 kvadratmeter stor lejlighed blev afsat for 13 mio. kr. i januar.

12-15 potentielle købere
Ifølge Phillip Siesbye har prisen på 27,5 mio. kr. - den højeste offentlige udbudspris på en lejlighed nogensinde - ikke skræmt køberne væk.

– Vi har haft 12-15 seriøse købere ude at besigtige den i udbudsperioden, og det har hovedsageligt være internationale købere, som er vant til at omgås liebhaverboliger i den prisklasse, siger han til Boliga.

Tre tagterrasser
Køberen af lejligheden i Nicolai Egtveds Gade kan blandt andet se frem til at bo i en prisbelønnet ejendom, der er tegnet af Henning Larsens tegnestue.

Boligen, der breder sig ud over 320 kvadratmeter, har vinduer fra gulv til loft, udsigt over de københavnske spir, tre badeværelser, walk-in closet og mulighed for at holde et større selskab på de tre store tagterrasser, som til sammen breder sig ud over 200 kvadratmeter.

Skal overgå salgsrekord på 24,65 mio. kr.
Hvis salget af boligen skal noteres som den dyreste handlede lejlighed nogensinde, skal den overgå salget af en 219 kvadratmeter stor penthouselejlighed, der blev solgt i Tuborg Havnepark i Hellerup i 2008 for 24.650.000 kr.

Se billederne af luksuslejligheden her.