Matador-stjerne har solgt boligen

15 dage og et betydeligt hug i prisen. Det var, hvad der skulle til for, at tidligere matador-stjerne fik solgt sin villalejlighed.

Arkivfoto.15 dage og et betydeligt hug i prisen. Det var, hvad der skulle til for, at tidligere matador-stjerne fik solgt sin villalejlighed. Fold sammen
Læs mere
Foto: Simon Læssøe
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den første mægler havde ikke held med projektet, men efter matador-stjernen Sonja Oppenhagen lod en anden styre processen, gik det stærkt med bolig-salget. Hendes villalejlighed i Charlottenlund blev nemlig solgt på bare 15 dage, efter den kom til salg påny. Det skriver Boliga Kendte.

Den endelig pris kendes endnu ikke, da salget ikke er tinglyst, men der er blevet justeret på udbudsprisen undervejs.

Da lejligheden i september entrerede boligmarkedet, var det til en pris på 6.495.000 kr. Senere blev den sat ned til 6.250.000 kr., inden den med mæglerskiftet kom ned på 5.995.000 kr. -  og her blev den så solgt.

Folkekær skuespiller

Den 110 kvadratmeter store villalejlighed har tre stuer en-suite, hvor en af dem indeholder en svensk kakkelovn. Der er desuden en kælderetage på 96 kvadratmeter med tre værelser, bryggers og badeværelse, skriver Boliga Kendte.

Der er en overbo på ejendommens førstesal, men de to boliger har hver deres indgang.

Sonja Oppenhagen er især kendt som Vicki fra ‘Matador’ og som storesøster Rikke i de oprindelige ‘Min søsters børn’-film. Senere har hun spillet med i flere teaterstykker og revyer.

Her kan du se den gamle annonce for boligen.