Hotelkonge på storindkøb: Shopper luksus-sommerhuse for 40 millioner

Arkivfoto. Kystvejen i Hornbæk Fold sammen
Læs mere
Foto: Lea Meilandt Mathiesen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kystvej i Hornbæk. Adressen, hvor sommerhusene med havkig ligger som perler på en snor, og priserne altid har masser af nuller.

Men hvorfor nøjes med et af de eksklusive sommerhuse, når man kan erhverve sig to? Det virker til at være ræsonnementet bag hotelkongen Henning Arp-Hansen og frues storindkøb.

For lige i tide til at kunne nyde sommeren har ægteparret i april købt to sommerhuse på Danmarks dyreste sommerhusstrækning. Samlet pris: 40 millioner kroner, viser tinglysningerne af handlerne. Det skriver Boliga Kendte.

Millionerne har i det ene tilfælde givet ægteparret nøglerne til Jan Bech Andersens, storinvestor i fodboldklubben Brøndby, luksussommerhus, som han satte til salg tilbage i 2014. Dengang lød udbudsprisen på 29 mio. kr., omend han ved en senere annoncering justerede prisen ned til 27 mio. kr.

Millionafslag

Så meget har ægteparret Arp-Hansen dog ikke lagt for det 176 kvadratmeter store hus med blandt andet seks soveværelser, fire badeværelser og en grund på 1.145 kvadratmeter.

De betalte ifølge Boliga Kendte 23.000.000 kroner for huset, der ligger bare et par minutters gang fra deres andet nyerhvervede sommerhus.

Lidt længere nede af den eksklusive adresser finder man nemlig endnu et liebhaver-sommerhus, der nu ejes af hotelparret. Her fik de dog ikke skruet prisen ligeså meget ned. Huset på de 247 kvadratmeter var nemlig senest udbudt til 17,95 mio. kr., mens salgsprisen endte på runde 17 mio. kr.

Henning Arp-Hansen er bestyrelsesformand i familiefirmaet Arp-Hansen Group, der ejer flere hoteller i København - blandt andet Copenhagen Island og Tivoli Hotel.

Her kan du se de ti dyreste sommerhuse, der er til salg