Gnid dig i øjnene: Københavnsk penthouselejlighed til leje for monsterbeløb

At nyt ofte er lig med dyrt, er efterhånden en velkendt historie. Og nu er der endnu engang sat to streger under det facit, for en ny lejebolig har erobret tronen som den dyreste på markedet lige nu - og det er en helt nybygget en af slagsen.

Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I Københavns nyeste bydel, Nordhavn, ligger der en penthouselejlighed, som det kommer til at koste dig svimlende 99.000 kr. at leje - hver måned. Det er en af de dyreste huslejer, der nogensinde er registreret på Boligas lejeportal Lejnu.dk.


Men når den faste overførsel er blevet opsat i din netbank, vil du kunne se frem til hver dag at vende hjem til en moderne luksusbolig, der indeholder det meste af det, en liebhaver drømmer om.

Her er både udsigt til bølger og Sverige, masser af plads og en terrasse på størrelse med et parcelhus. Altså en lejlighed, der lever op til mærkatet "eksklusiv", som liebhavermæglerkæden Ivan Eltoft Nielsen, der står for udlejningen, skriver.

Elevator og tagterrasse

Når du får nøglerne i hånden - og du har taget en af de to elevatorer op til lejligheden - skal du have indrettet intet mindre end 404 kvadratmeter og skabe den helt rette stemning på de 129 kvadratmeter terrasse.

Her er både en stor opholdsstue med pejs og udgang til terrassen, et køkken i sortbejdset eg og fire soveværelser plus et "master-bedroom" med walk-in-skab og direkte adgang til et af lejlighedens tre badeværelser.

Nå ja. Så er der selvfølgelig også et decideret vinrum.

Dyrt postnummer

Det kommer dog ikke alene til at koste dig de 99.000 kr. om måneden at blive den nye lejer. Der skal ifølge Boliga også betales 297.000 kr. i forudbetalt leje - og det samme beløb i depositum.

Men når alt det formalia er klaret, vil man i lejligheden i Frihavnstårnet kunne nyde at bo ikke bare i en ny, men også dyr, bydel.

Sidste år var Nordhavn det dyreste sted i landet at købe lejlighed - med kvadratmeterpriser, der lå væsentligt højere end København K, som ellers også er garant for en dyr pris. For i Nordhavn betalte køberne 48.105 kr. pr. kvadratmeter, mens de i indre by "slap" med 42.438 kr.

Og Frihavnstårnet er da også bare en enkelt af mange prestigebyggerier, der skyder op i disse år. I en anden ejendom kaldet The Silo er en af Danmarks dyreste ejerlejligheder udbudt. Den koster 31.995.000 kr.

Se lejligheden til leje her

Se lejligheden til 32 mio. kr. her