Husleje på 65.000 kr: Nu kan du leje Lars Seiers spektakulære luksusejendom

Debattør, bankdirektør og - gennem sit firma - ejer af en af landets nok lækreste liebhavervillaer.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Rigmanden Lars Seier Christensen var i 2010 både sælger og køber i en af landets dyreste handler, da han solgte sit Holte-palæ til sit holdingselskab. Og nu kan huset blive dit hjem. Det er nemlig blevet udbudt til leje gennem Boligas lejeboligportal Lejnu.dk.

En enkelt ting kræves der dog for at kunne flytte ind: økonomi til at betale 65.000 kr. om måneden i husleje, hvilket gør ejendommen til lejemarkedets pt. dyreste emne. Men for de mange penge er det også en lystejendom ud over det sædvanlige, man hver eneste dag får mulighed for at komme hjem til. Det skriver Boliga Kendte.

"Imponerende palæ med en enestående beliggenhed" lyder det i beskrivelsen fra ejendomsmæglerfirmaet Ivan Eltoft Nielsen, der står for udlejningen.

Og ikke alene er beliggenheden "enestående", der er også meget af den. Grunden er nemlig på 29.301 kvadratmeter, og så ligger Rude Skov bag ejendommen. Udsigten vil man kunne nyde fra husets mange terrasser.

Alle former for bad

Har man hang til wellness-oplevelser, vil man nok finde sig godt til rette i den hvidpudsede palæejendom. For her bliver hjemmespa taget til nye højder, da der er en spa- og wellnessafdeling med blandt andet swimmingpool, sauna og dampbad.

Selve boligen er blevet gennemgribende moderniseret de senere år, og ifølge beskrivelsen på Lejnu.dk vil selv "den største familie finde god plads."

Lars Seier Christensen er selv bosat i Schweiz. Han var tidligere bankdirektør i Saxo Bank. De senere år har han gjort sig bemærket som liberal debattør og investor, og så har han købt sig ind i Restaurant Geranium i København - den eneste i landet med tre michelinstjerner.

Se lejeboligen her