Business Update: Vindmølle-skævert, charterflugt og sjov i Nordjylland

Læs mere
Fold sammen

God morgen

Det lader til at have været en særdeles skidt investering at sætte sine penge i vindmølleanparter. Vi kan således i dag fortælle, at de ekstremt lave elpriser er på vej til at knuse en lang række private vindmølleejere. I mange projekter er økonomien så dårlig, at der kun skal én reparation til, før læsset vælter, og Dansk Vindmølleforening appellerer nu til politikerne om at sætte gang i elektrificeringen for at sætte gang i efterspørgslen på el.

I rejsebranchen vånder man sig nu over de danske chartergæsters reaktion på den politiske uro i Tyrkiet. Selvom danskerne har sat kurs mod andre destinationer, så kan det voldsomme fald i efterspørgslen på rejser til det vigtige tyrkiske marked ikke undgå at koste dyrt på rejsebureauernes bundlinjer.

Man kan selvfølgelig vælge at holde ferie herhjemme. Og det er der mange, der gør til stor glæde for de danske forlystelsesparker. I vores rundrejse til de danske »sommerlande« er vi i dag nået til Fårup Sommerland, der er Danmarks niende mest besøgte turistattraktion. Læs hvordan det familieejede foretagende fordoblede besøgtallet på få år.

På nyhedsfronten er  en af dagens største attraktioner kvartalsregnskabet fra Apple, som offentliggøres i aften. Se i øvrigt Business-kalenderen.

Business.dk bestyres i dag af Sonny Wichmann. God dag