Business-kalenderen 1. juli

Her er nogle af dagens store begivenheder.

Læs mere
Fold sammen

Business

James Murdoch overtager i dag posten som bestyrelsesformand i 20th Century Fox, en plads der ellers har været besat af hans far, Rupert Murdoch, siden han startede medievirksomheden i 1979.

I dag kommer Chr. Hansen Holding A/S med regnskab for 3. kvartal. Ingrediens-koncernen klarede sig bedre end analytikerne havde regnet med i andet kvartal, hvor omsætningen endte på 208,8 mio. euro, mens driftsresultatet landede på 52,5 mio. euro.

Londons børs får i dag ny formand for bestyrelsen. Det er Donald Bydon, der overtager fra den tidligere formand Dr. Chris Gibson-Smith. Brydon har tidligere arbejdet i den britiske storbank Barclays og været formand for det britiske postvæsen, som han var med til at privatisere.

I dag kl. 09:00 offentliggør Danmarks Statistik rapporten: Råstofindvinding på land 2014.

Se flere erhvervsbegivenheder her.

EU

I dag bliver det nye EU-hold som skal håndtere og takle cyber-terroisme aktiveret.

Det er igen blevet Luxembourgs tur til at overtage EU-formandsskabet, der skal lede og tilrettelægge møderne i Rådets forskellige sammensætninger. Formandskabet for Rådet varetages af tre lande af gangen for en periode af 18 måneder. Næste gang formandsskabsfaklen skal gives videre er i første halvår 2016, hvor Holland overtager styringen af EU.

Online-forhandlere af medicin i EU skal fra i dag af have det officielle EU-logo på deres produkter.

Se flere EU-begivenheder her.

Navne

Frank Asschenfeldt Birkebæk (Museumsinspektør) 70 år, Jens-Ole Blak (Fhv. rektor) 70 år, Brita Stenstrup (Journalist) 75 år, Frank Bjørn Christensen (Sognepræst) 60 år.

Kom på forkant med begivenhederne. Ovenstående er kun et meget lille uddrag fra begivenhedskalenderen, der er leveret af dato.dk - genvejen til det store overblik over, hvad der sker i Danmark og i udlandet - i dag, i morgen, næste uge, næste måned eller næste år. Læs mere om dato.dk.

Du kan også tippe os om en forestående begivenhed her.