Sent tirsdag eftermiddag blev en 28-årig mand anholdt i Københavns Lufthavn – han er mistænkt at stå bag et af hovedstadens mange skyderier

Den 28-årige mand er den tredje person, der er anholdt i forbindelse med et skuddrab i Rødovre, hvor en 17-årig mistede livet.

Københavns Vestegns Politi anholdt i samarbejde med Københavns Politi en 28-årig mand tirsdag eftermiddag, da han landede i Københavns Lufthavn. Fold sammen
Læs mere
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix (arkiv)
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

En bølge af skudepisoder skyllede ind over hovedstadsområdet i slutningen af sidste år.

Ifølge Berlingskes oplysninger har der i alt været otte skyderier i Storkøbenhavn siden begyndelsen af december. Og nu er en 28-årig mand anholdt og mistænkt for at stå bag en af disse skudepisoder, der fandt sted 3. december i Rødovre.

Det oplyser Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse onsdag formiddag. Anholdelsen skete i samarbejde med Københavns Politi.

Skyderiet i Rødovre kostede en 17-årig bulgarsk statsborger livet og sårede to andre personer.

Den 28-årige mand, som blev anholdt i Københavns Lufthavn sent om eftermiddagen tirsdag, er mistænkt for »sammen med andre, at have deltaget i skudepisoden i Rødovre«, som det lyder i pressemeddelelsen.

Foregik uden »postyr«

Manden er den tredje, der er blevet anholdt i denne sag.

»Efterforskningen fortsætter med uformindsket styrke, og vi kan ikke udelukke, at der kan komme flere anholdelser i sagen«, siger vicepolitiinspektør Peter Malmose i pressemeddelelsen.

Han oplyser til Berlingske, at anholdelsen af den 28-årige mand sker på baggrund af efterforskning.

Og så oplyser han yderligere, at anholdelsen »foregik uden noget postyr«.

Manden blev anholdt i Københavns Lufthavn, kort tid efter at han var landet med et fly.

Vicepolitiinspektøren siger, at politiet ikke vil oplyse yderligere detaljer om sagen. Den 28-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør i Retten i Glostrup i løbet af formiddagen.

Anklagemyndigheden vil bede om lukkede døre.