Tina Lund skal giftes

Den tidligere fodboldspiller, Allan Nielsen, der er med i denne sæsons "Vild med dans", har friet til sin kæreste, Tina Lund.

Allan Nielsen og Tina Lund skal giftes. Fold sammen
Læs mere
Foto: Martin Sylvest Andersen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen og ryttersken Tina Lund, der har været kærester i cirka et år, skal giftes.

Allan Nielsen, der deltager i denne sæsons udgave af "Vild med dans", faldt på knæ fredag og fik et umiddelbart ja, skriver eb.dk.

- Jeg vil gerne holde detaljerne om frieriet for mig selv. Men det var en fantastisk oplevelse, og jeg blev meget overrasket. Jeg er stadig lidt oppe at køre - det er lige sket, og det er gået sådan hu hej og vilde dyr. Men jeg kan ikke være mere lykkelig, og lige nu glæder jeg mig bare til fremtiden, siger Tina Lund til Ekstra Bladet.

Billedserie: Mød fredagens nye dansemus på TV2
Læs også: Kyllingen med i "Vild med dans"

Hun fortæller, at hendes kommende mand havde lagt megen tanke og planlægning i udformningen af parrets forlovelsesringe.

- Allan har selv designet forlovelsesringene og de er meget meget flotte. De er udformet som et ottetal - fordi det er for evigt. Hans er med sorte diamanter og min er i hvidguld med almindelige diamanter. Og så er min ring designet sådan, at jeg kan ride med den. Det er meget gennemtænkt, forklarer Tina Lund.

Parret har endnu ikke fastsat en dato for det kommende bryllup. 

Kilde: http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/article1408910.ece#ixzz0zKWrOWrv