Syng med dyrene

De voksne vil hurtigt blive dus med dyrene i ”Syng”, og børnene vil regulært set elske animationsfilmen for de skægge karakterer.

Foto: Den lille mus kan synge som Frank Sinatra, men kan den vinde talentkonkurrencen?

Folkene bag ”Grusomme mig” - og dermed også de små gule minions - har fået en ny god idé. De har blandet nutidens talentshows med den gamle Disney-idé om at lade dyr have evner som mennesker. En afdanket teaterdirektør af en koala er ved at miste sit teater, da han får den lyse idé at lave en talentkonkurrence med en præmie på 1.000 dollars. Der er dog lige det, at hans sekretær - en tør gammel øgle - taber sit glasøje ned på tastaturet, så præmien kommer til at lyde på 100.000 dollars. Herefter går den vilde jagt gennem Hollywoods gader i en film, der er varm uden at virke kalkuleret. Og energisk uden at virke hektisk. En stor gorilla der synger Elton John, den lille mus der har Frank Sinatras gener som crooner og en genert elefant med pragtstemme drømmer alle om at vinde. Den største gevinst er dog vores som tilskuere til ”Syng”. På grund af de mange pudsige indfald og skægge scener som børnene vil elske i en historie der kan indfange både fans af talentshows og karaokeentusiaster. Skulle de juletrætte voksne få lyst til at tage sig en lur undervejs i biografen, kan de gøre det til tonerne af The Beatles ”Golden Slumbers” og masser af andre store hits fra de seneste 50 år og samtidig være forvisset om, at børnene bliver passet trygt og godt.

Hvad: Syng. Hvem: Instruktør: Garth Jennings. Danske stemmer: Mads Knarreborg, Torben Zeller, Klaus Bondam, Annette Heick, Bodil Jørgensen. Hvor: Premiere over hele landet.

This template (BMLinkBundle:Block:link_box.html.twig) should be overridden!