Indre By får ny bar og butik med masser af specialøl

Snart er der Godt Øl i Knabrostræde med gode specialøl.

1. februar 2018 får København en helt ny ølbar og butik. Eftersom den er opkaldt efter indehaveren, Lonnie Godt, så var det faktisk ikke så meget at rafle om, da navnet skulle findes. Også fordi hun har en klar tanke med stedet:

»Hos Godt Øl vil der være mange forskellige varianter at vælge imellem, lige fra den velsmagende pilsner over lækre belgiske varianter til den sorteste porter. Og så vil der selvfølgelig også være et udvalg af velhumlede pale ales og IPA'er. Vi vil hele tiden holde fokus på, at der løbende kommer nye øl på hanerne, så man ikke støder på det samme ølkort, hver gang man kommer,« siger Lonnie Godt.

Læs også: Kom med når ikonisk fransk bistro hylder 12 danske divaer

Godt Øl er en kombineret ølbar med 12 haner med skiftende øl, samt en decideret butik, hvorfra man kan købe 50-60 forskellige specialøl.

»Vi vil gerne være med til at skubbe til den udvikling, hvor det ikke kun er de store bryggeriers øl, der kommer på hanerne,« siger Lonnie Godt.

Læs også: Verdens næststørste ciderbar åbner på Vesterbro

Har man fået nok god øl, kan man hoppe over på en ligeså god whisky eller rom samt snacks.

»Vi driver baren for at tilbyde vores gæster at nyde en god øl i hyggelige omgivelser, hvor vores personale gerne hjælper med at finde frem til den rigtige øl. Men det bliver faktisk også muligt at købe en øl med hjem fra butikken, som vi driver fra samme lokale,« fortæller Lonnie Godt.

Hvad: Godt Øl
Hvor: Knabrostræde 25, Indre By
Hvornår: Åbner 1. februar 2018