Dagens hotte navne

Pamela Anderson. I Hollywood bliver de gift og skilt hele tiden, siger man. Og i tilfældet Pamela Anderson passer det.

For kun ti uger siden blev den brystfældige blondine fra »Baywatch« smedet i hymens lænker – i øvrigt for tredje gang. Pigens udkårne var den 38-årige Rick Salomon, der bedst kendes for sine amourøse forbindelser til diverse kendiskvinder. Han datede således Paris Hilton i sin tid og skød samtidig sexvideoen med den uforglemmelige titel »One night in Paris«. Men forleden meddelte Pamela pludselig, at parret havde skændtes og skulle skilles, hvorpå de vistnok fandt sammen igen. Læserne af Blitz skal nok høre mere om den dramatiske historie.

David Beckham(s). Spalten her henter i øvrigt mange historier fra hjemmesiden TV 2 Gossip. Den er sædvanligvis både velinformeret og ret sjov. Nogle gange fatter Den Gamle Redacteur bare ikke humoren. Et godt eksempel: Da fodboldspilleren David Beckham poserede i Armanis nye undertøjsreklame, virkede hans ædlere dele påfaldende store – syntes nogle i hvert fald. Var der blevet photoshoppet på dem? Nej, svarede hustruen Victoria siden. »Den er ligesom udstødningsrøret på en traktor.« Og så slutter de gode kolleger på TV 2 deres version af historien med ordene: »Forhåbentlig forurener den mindre«. På redaktionen har vi tænkt og tænkt. Hvad mener de dog?

Johnny Depp. Der findes snart tidsskrifter for alle interesser i verden. Selv autografjægere har et månedligt Autograph Magazine. Bladet kårer hvert år Hollywoods ti bedste »autograph signers« – altså de filmstjerner, der både giver en signatur og en lille snak. Listen toppes denne gang af stjernen fra »Pirates of the Caribbean«, Johnny Depp. »Han kan godt lide at tale med sine fans og lære dem at kende, mens han skriver,« siger en auto­grafhandler til BBC. Depp har selskab af bl.a. Matt Damon, George Clooney, Jack Nicholson, John Travolta og Jay Leno. I øvrigt kårer bladet også de ti dårligste. Til dem hører Renee Zellweger, Bruce Willis og Scarlett Johansson.