Bliv hjemme!

»The New Guy« er dum, plat og talentløs.

Allerede under forteksterne begynder man at spekulere på, om filmen mon ikke snart er forbi, og siden bliver det værre og værre.

Teenagekomedien »The New Guy« handler om den kiksede nørd Dizzy (D.J. Qualls), der er træt af at blive mobbet i skolen og derfor med assistance fra en hjælpsom sort straffefange får opbygget en ny, barsk og beslutsom identitet, hvorefter han optages på en anden skole, hvor han bliver frygtet blandt bøllerne og populær blandt dullerne. Men ak, samtidig svigter han jo sin sande identitet og sine ægte venner.

»The New Guy« er fyldt med amerikansk football - og dermed med skørtløftende cheerleaders, hvad der indbringer filmen en enkelt savlende husarstjerne - og den forsøger at peppe sin debile historie op med fjogede parodier på film som »Patton« og »Braveheart«, men det meste af tiden minder den mest om en forvokset andenrangs musikvideo.

Resultatet er ufattelig dumt, plat og talentløst, og skulle man overveje at se denne film, så bliv hellere hjemme og dunk hovedet hundrede gange mod væggen. Det vil være både billigere og mindre pinefuldt.

Længde: En time og 29 minutter. Censur: Ikke oplyst.