Virksomhed med mange muligheder

Per Thiesen, 44 år, tiltræder 1. januar som CFO hos Terma. Stillingen er nyoprettet, og han vil indgå i virksomhedens koncernledelse. Han kommer fra en stilling som Senior Vice President hos Vestas, hvor han havde ansvar for Group Business Performance Management. Han har en MBA fra Oxford Brooks University Business School.

Terma Aerostructures i Grenå er en af de førende leverandører af avancerede og unikke flystrukturer, til såvel det civile som det militære marked i hele verden. Fold sammen
Læs mere
Foto: CLAUS FISKER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvilke forventninger har du til dit nye job?

Terma har en stærk kultur, dygtige medarbejdere og er en del af en spændende industri. Jeg forventer, at vi sammen skal bygge videre på den gode udvikling, som Terma er inde i, og at jeg kan bidrage med min erfaring inden for performance management, operational- og proces excellence.

Hvilke overvejelser har du gjort i forbindelse med dit skifte? Hvad bliver anderledes?

At der er lyst og vilje til at udvikle virksomheden, det har også stor betydning. Samtidig har jeg kigget efter, at virksomheden har en god kultur, og at der er et balanceret fokus på indtjening, vækst, processer og mennesker.

Hvad har været den røde tråd i din karriere?

Min karriere er præget af mange forskelligartede erfaringer. Den røde tråd har dog været et kontinuerligt fokus på at binde performance og finance management, proces og forandringsledelse sammen for at opnå vedvarende resultater.

Hvad er din uddannelse, og hvordan ser du sammenhængen mellem din uddannelsesbaggrund og dit nye job?

Jeg har en MBA fra Oxford Brookes University, Executive ledelsesprogrammer fra IMD suppleret med en Master Black Belt certificering fra Danaher. Jeg begyndte meget traditionelt inden for revisionsbranchen men har siden udviklet bredere erfaring og kompetencer inden for bl.a. strategi, performance management og proces excellence.

Hvad ser du selv som de største udfordringer i din nye stilling?

Den største udfordring for os bliver at sikre en stabil og profitabel vækst. Vi skal forblive konkurrencedygtige, bl.a. ved at fokusere på kontinuerlige procesforbedringer. Samtidigt er det vigtigt for mig, at vi bevarer respekten for virksomhedens historie og kultur.