Peter Aksel Villadsen

Innovation og udvikling

Peter Aksel Villadsen - Talent 2017. Fold sammen
Læs mere
Foto: Anja Wolff

Relationsbygger mellem to tankesæt

I Silicon Valley i Californien sidder en satellit udsendt af den danske lægemiddelvirksomhed Leo Pharma. 35-årige Peter Aksel Villadsen er vice president i Leo Innovation Lab, og hans job består i at bygge relationer og strategiske samarbejder i det californiske startup-mekka og på amerikanske universiteter som Stanford University.

Og Peter Aksel Villadsen er »en fantastisk netværker«, lyder det fra Kim Kjøller, der er executive vice president for global research & development hos Leo Pharma:

»Han arbejder altid konstruktivt og problemorienteret og har et sjældent godt blik for, hvad der er bedst for Leo Pharma og patienterne. Peter er et unikt talent og – med fare for at lyde meget gammeldags – et ordentligt menneske.«

Grænserne mellem arbejde og fritid flyder sammen for Peter Aksel Villadsen, hvis hobby er at rådgive unge startups i kunsten at stifte virksomhed. Erfaringerne bruger han til at bringe startup-mentaliteten ind på ledelsesgangen hos sin arbejdsgiver.

»Det motiverer mig virkelig at være en del af en virksomhed, der er så åben over for at forandre sig, selv om vi har 110 års historie. Samtidig er jeg meget glad for lederrollen og arbejdet med at få teamet til at levere noget, der er meget bedre end det, den enkelte kan levere,« siger han.

Peter Aksel Villadsen 35 år, vice president, technology search & partnering, Leo Pharma

2006: Cand. merc. ESG, CBS

2006: Corporate health economist, Leo Pharma

2009: Head of corporate pricing, Leo Pharma

2013: Senior director of global patient engagement, Leo Pharma

2015-: Vice president, technology search & partnering, Leo Pharma