Passion for vækst og innovation

Talent 100: Anne Thomassen, 30 år, senior forretningsudvikler, Vækstfonden

Anne Thomassen er senior forretningsudvikler i Vækstfonden. Fold sammen
Læs mere
Foto: Pr-foto: Vækstfonden

Kategori: Forretningsudvikling

Vækstfondens mission er at understøtte og udvikle iværksætteri og innovation til gavn for det danske samfund.

Som seniorforretningsudvikler er Anne Thomassen en af dem, der skal sikre, at Vækstfonden leverer resultater. Det er hun glad for.

»Vi arbejder med en række emner, som er afgørende for Danmarks konkurrenceevne, herunder innovation, erhvervspolitik, finansiering og risikovillig kapital. Det er både vigtigt og enormt spændende,« siger Thomassen, som blandt andet har fokus produktudvikling.

»Arbejdet med produktudvikling er med til at sikre, at vi skaber de bedst mulige betingelser for danske iværksættere for at opnå adgang til den nødvendige finansiering på alle stadier i deres vækstrejse.«

For at lykkes som medarbejder i Vækstfonden skal man ifølge udlånsdirektør Jens Mølby brænde for, at fonden leverer på sit samfundsmæssige mandat. Når han taler om Anne Thomassen, går ordet »passion« igen.

»Anne har en stor passion for det, Vækstfonden er sat i verden for. Hun har både en passion for at løse sine opgaver så godt som muligt og sætte nye initiativer i gang. Derudover er hun både fagligt enormt stærk og god til at samarbejde, så hun er en fornøjelse at arbejde med.«

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.