Lederskribent fra Børsen ny direktør for DVCA

Kapital- og venturefondenes interesseorganisation, DVCA, har fundet sin nye direktør. Det bliver Henriette Kinnunen, lederskribent ved dagbladet Børsen.

Læs mere
Fold sammen

Hun overtager direktørjobbet efter den tidligere direktør Jannick Nytoft, der er tiltrådt som ny direktør for Ejendomsforeningen Danmark. Ifølge en pressemeddelelse fra DVCA er den nye direktør fundet i samarbejde med headhunterfirmaet Heidrick & Struggles.

Om den nye direktør siger DVCA's formand, Ole Steen Andersen:

»Jeg er sikker på, at Henriette med sin brede baggrund og skarpe profil kan fastholde og udbygge DVCAs stærke platform.«

Henriette Kinunnen har tidligere været chefjurist i CEPOS, selvstændig rådgiver indenfor public affairs og siden lederskribent på Børsen, hvor hun ifølge formanden har »bevist sine gode evner«.

Om sit nye job, som hun tiltræder 4. december, siger Henriette Kinnunen:

»Jeg glæder mig meget til at blive en del af DVCA og samarbejde med foreningens medlemmer. Lige nu fylder vækstdagsordenen meget i den politiske debat og netop her gør DVCA´s medlemmer en stor forskel. Jeg ser derfor frem til at løfte DVCA´s mærkesager og arbejde for bedre rammevilkår venture- og kapitalfonde samt business angels, så DVCA´s medlemmer kan bidrage med endnu mere vækst og flere arbejdspladser.«

DVCA er interesseorganisation for kapital - og venturefondene samt Business angels.