Erhvervsledere: "VL er ikke en mystisk loge"

Eliten i dansk erhvervsliv holder det årlige stævnemøde "VL-døgnet" - se toplederne får ud af deres VL-netværk.

VL-Døgnet 2013 har deltagelse af omtrent 600 danske erhvervsfolk, og i år foregår det i i Operaen i København. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup

Når landets erhvervsledere jævnligt mødes i deres VL-grupper, så er dagsordenen ikke at danne magtfulde loger og smide kødben til hinanden i form af lukrative bestyrelsesposter.

Det handler derimod om at udveksle erfaringer og få input til at løse problemstillinger på mange forskellige måder. Det er i hvert fald den forklaring, man får, når man spørger erhvervslederne selv.

Berlingske Business mødte nogle af topcheferne til årets VL-døgn, der netop er blevet skudt i gang i Operaen i København.

Se TV-indslaget hvor du f.eks. kan høre tidligere forsvarschef og nuværende seniorrådgiver hos Terma, Tim Sloth Jørgensen fortælle, hvordan han konkret bruger sin VL-gruppe. Hør også Jørgen Huno Rasmussen -- afgående topchef hos FL Schmidt - røbe, hvilket arrangement han ser mest frem til.

Også afgående topchef i Novozymes, Steen Riisgaard, koncerndirektør hos Chr. Hansen, Carsten Hellmann og Annette Stube, der er ansvarlig for bæredygtighed hos A.P. Møller-Mærsk, deltager i indslaget.