Dansk Metals EU-ekspert

Talent 100: Johan Moesgaard Andersen, 29 år, cand.scient.pol., EU-chef, Dansk Metal

Kategori: Kommunikation og Public Affairs

Når Johan Moesgaard Andersen skal beskrive sin vej til Dansk Metal, hvor han i dag er EU-chef, siger han, at alt, hvad han har lavet, rimer på EU.

Læser man den 29-årige statskundskabers CV igennem, vil man se, at han har ret.

»Det har gjort mig til en ekspert, der bliver lyttet til, uanset om jeg er på gangen i Europa-Parlamentet, på Christiansborg eller hos vores samarbejdspartnere,« siger han og tilføjer, at han altid har været fascineret af EU og de store spørgsmål, som ligger i spændingsfeltet mellem business og politik.

Sekretariatschef i Dansk Metals formandssekretariat Mikael Bay Hansen fremhæver også Johan Moesgaard Andersens røde EU-tråd, der løber gennem hans hidtidige arbejde.

»Han var meget overbevisende, da vi ansatte ham, men Johan er ikke kun EU-ekspert. Han formår også at tale til almindelige smedesvende. Han kan begå sig både på de bonede gulve og på gulvet hos vores medlemmer,« siger Mikael Bay Hansen.

For 16. år i træk sætter Berlingske fokus på de mest talentfulde unge i dansk erhvervsliv med portrætter af 100 talenter fra et bredt udsnit af erhvervslivet. Læs mere om Talent 100 her.