Christian Hellegaard

Christian Hellegaard, økonomi, Talent 2016. Fold sammen
Læs mere

Lidenskabelig økonomichef

Passion er nøgleordet for Christian Hellegaard, der startede sin revisionskarriere med at have en stor berøringsflade med mange forskellige virksomheder, hvor særligt iværksættertyperne tiltalte ham.

»Lidenskab og følelser gør arbejdet mere spændende og udfordrende,« fortæller Christian Hellegaard, der fandt dette repræsenteret i Shamballa Jewels.

Halvandet år som økonomichef er det hidtil blevet til, og siden årsskiftet har visitkortet fået tilføjelsen stedfortrædende driftsdirektør. Hellegaards største succes i chefrollen har været at fremskaffe finansiering samt forbedre virksomhedens arbejdskapital, så likviderne kan bruges til at åbne nye butikker i USA og Europa.

Indehaverparret af Shamballa Jewels, brødrene Mads og Mikkel Kornerup, er da også begejstrede for deres unge økonomileder:

»Han er en dygtig beslutningstager med mod og overblik. Og ikke mindst udvikler han sig hele tiden. Det er en kæmpekvalitet, når man er villig til at lære og forstå nye ting,« siger Mads Kornerup, der er virksomhedens kreative leder.

»Og så har han en ufattelig viden om urbranchen, hvilket vores kunder går højt op i. Han kommunikerer nemt med alle typer kunder, både vores kunder samt forbrugeren,« tilføjer den anden halvdel af indehaverduoen, CEO Mikkel Kornerup.

Christian Hellegaard

30 år, CFO og Deputy COO, Shamballa Jewels

2005: Revisor og revisorassistent, Crowe Horwath

2011: Manager og seniorkonsulent, PwC – Transaction Services

2012: Cand.merc.aud, CBS

2014-: CFO (og fra 2016) Deputy COO, Shamballa Jewels