­Andreas Darre Magnussen

Ledelse

Andreas Darre Magnussen Talent 2017 ledelse Fold sammen
Læs mere

Kommerciel strateg i sundheds­industrien

Selv om schweiziske Straumann Group er ukendt for de fleste herhjemme, er virksomheden Europas hurtigst voksende leverandør til sundhedsindustrien. Som landechef for gruppens danske og norske virksomheder har Andreas Magnussen det overordnede ansvar for forretningen. Via en fornyet salgsstrategi har han på kort tid vendt en stagnerende salgsudvikling til en rekordhøj vækst på 19 procent i 2016, der har cementeret virksomheden som markedsleder inden for tanderstatning.

»Medtech er en superspændende branche med ekstremt hurtig vækst. Samtidig motiverer det mig at være en del af en virksomhed, der skaber positive forandringer i menneskers livskvalitet,« siger Andreas Magnussen.

Efter blot syv måneder som leder af den danske afdeling medførte resultaterne, at han også fik tildelt ansvaret for den norske virksomhed.

»For at nå vores ambitiøse mål i Straumann, har vi brug for stærke ledertalenter, der formår at sammensætte højtydende hold og som samtidig kan træffe hurtige beslutninger. Andreas har ikke blot levet op til disse krav – han har overgået dem,« siger Anette Kullman Wiberg, senior vice president i Straumann Group.

Andreas Darre Magnussen 34 år, head of Straumann Denmark & Norway

2011: Diploma in business administration, Business Institute Denmark

2012: Global sales & marketing manager, XO Care

2013: Sales director, XO Care

2015: Country manager, Straumann Group Denmark

2016: Executive MBA, Henley Business School

2016–: Country manager, Straumann Group Denmark & Norway