Otte børn dræbt i knivangreb i Australien

Otte børn i alderen 18 måneder til 15 år er blevet fundet knivdræbt i et hjem i den australske by Cairns.

En ukendt kvinde modtager trøst af politiet efter et uhyggeligt ottedobbelt knivdrab i forstaden Manoora i Cairns, Australien. Fold sammen
Læs mere
Foto: CLEO FRASER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Otte børn - formentligt søskende - i alderen 18 måneder til 15 år er blevet fundet knivdræbt i et hjem i den australske by Cairns.

Det oplyser politiet i delstaten Queensland på en pressekonference ifølge bt.dk.

Ud over de otte børn er også en 34-årig kvinde, efter al sandsynlighed børnenes mor, fundet voldsomt såret af knivstik. Hun er nu indlagt på et nærliggende hospital, og hendes tilstand er stabil.

»Politiet er i gang med at undersøge gerningsstedet her til morgen,« lød det fra politiets talsmand fredag morgen. Talsmanden oplyste videre, at andre folk i området ikke behøver bekymre sig.

Ifølge flere medier var de otte børns storebror, en 20-årig mand, der slog alarm til politiet, da han kom hjem til familien.

Nyhedsbureauet Australian Associated Press har talt med en kvinde, Lisa Thaiday, der angiveligt skulle være kusine til den 34-årige kvinde.

»Jeg kan bare ikke tro det. Vi har lige fundet ud af med de stakkels børn,« siger hun.

Ifølge Sky News boede den 34-årige kvinde med en mand, som altså er stedfar til børnene. Det er endnu uvist, hvor han befinder sig.

Ifølge et par, der boede lige i nærheden, var det ikke unormalt at høre skænderier og ballade fra hjemmet midt om natten, skriver flere medier.

Hændelsen sker kun få dage efter, at Australien oplevede en gidseltagning i Sydney, hvor to mennesker foruden gerningsmanden blev dræbt.