Groft sagt har siden 1999 været Berlingskes mest polemiske spalte. Teksterne er alene udtryk for skribenternes holdninger, og målet er at udtrykke sig med skarphed og vid. Kommentarer modtages gerne på debat@berlingske.dk.

Jens Rohdes EDB-bøvl

05DEBjeve-Eva-Agnete-Selsin.jpg
BMINTERN - Eva Agnete Selsing
Læs mere
Fold sammen

Der er knas med datamaterne henne hos den evigt adaptive Jens Rohde (pt. sendemast hos de Radikale). I en sky af forargelse klampede han en status ned på sin Facebook-profil, om en angiveligt »løgnagtig« kampagne fra KU rettet mod de Radikale. Indholdet var en fiktiv reklame for R, med ni-årige Aisha, som udtaler »ingen skal blande sig i, hvad min mand og jeg laver i soveværelset.«

»Kampagnen« var dog et satireopslag på den i øvrigt udmærkede side »Hårdt mod Styrbord« og kom ikke fra KU. Det gjorde man Rohde opmærksom på, hvorefter den oprindelige status pludselig forsvandt ud i cyberspace. Folk med manglende empati vil hævde, at det var Rohdes egen hånd, som førte kniven mod det uheldige opslag. Men politikeren selv anklager ingen ringere end Facebook for at slette. Han er tydeligvis rundforvirret over det der computerstads. Og de skulle ellers være så moderne henne i det lille parti.