Berlingske tester byens bedste kaloriebaskere: Hele tre fastelavnsboller får seks stjerner

Saltkaramel, sfærisk chokoladekaffe cremeux, mascarpone og karamelmælk er nogle af de ingredienser, der medvirker til, at Maison d'Angleterres raffinerede fastelavnsbolle ender på de maksimale seks stjerner i fastellavnsbolletesten. Det er også testens dyreste bolle, men den er det hele værd, mener Søren Jacobsen Damm. Niels Ahlmann Olesen

Stor test: Den store fastelavnsbollekrig kører igen. Berlingskes anmeldere sætter kolesteroltallet på spil og smager sig igennem en kaskade af landets bedste fastelavnsboller. Nogle af dem udfordrer »fastelavnbollepolitiet«.

Berlingske har vi de seneste år testet det voksende udbud af kvalitetsfastelavnsboller. Vi har primært holdt os til dem fra byens mest ambitiøse bagere, som vi mente var af højeste kvalitet.

I år har vi testet godt 30 boller og har udvalgt de 10, vi mener, er de bedste.

Andre læser også