Nedtur for Eriksen! Tottenham ude af Carabao Cuppen

Missionen var klar for Christian Eriksen og Tottenham. Alt andet end et nederlag til Chelsea ville sende Spurs i finalen i Carabao Cuppen.

Men det formåede Tottenham ikke. Hverken i ordinær spilletid - eller i straffesparkskonkurrence.

For det startede ellers langt fra, som Tottenham kunne have håbet på. Først bragte Chelsea sig foran 1-0 og 10 minutter senere stod den så 2-0. Tottenham kunne se langt efter finalepladsen.

Spillet fungerede på ingen måde, og Eriksen blev heller ikke sat i de situationer, hvor han for alvor kan lægge de afgørende afleveringer - eller trykke af selv.

Fra anden halvlegs start skiftede Tottenham lidt rundt i sin formation, og det gav mere plads til Eriksen på midten, da spillet blev bredt ud over Chelseas halvdel.

Fem minutter senere kunne den ellers meget udskældte Fernando Llorente så heade et indlæg ind bag Kepa Arrizabalaga - og så var den skadede Harry Kane for en stund glemt i det nordlige London.

Eriksen begyndte at slå om sig med farlige afleveringer, men ingen af dem blev omsat af Llorente - og så begyndte savnet af Kane og Dele Alli så småt at melde sig igen bag den ene målende, kunne man ane.

Ligemeget hjalp det, da dommer Martin Atkinson fløjtede kampen af. Tottenham og Chelsea måtte i straffesparkskonkurrence for at finde en vinder.

Først sparkede Tottenham. Og ingen andre end Christian Eriksen tog som første mand bolden i hænderne og gik ned mod målet foran Chelsas fans. Danskeren var iskold og sparkede den fladt ind bag en forstenet Kepa.

De tre efterfølgende spark blev gjort kunsten efter, men så hamrede Eric Dier ellers bolden halvvejs mod Danmark.

Kort efter brændte Lucas Moura også sit straffespark, og så kunne David Luiz afgøre semifinalen til Chelseas fordel.

Chelsea skal møde Manchester City i finalen, der spilles 24. februar.