Medie: Solskjær måtte skille sure spillere ad

 
Romelu Lukaku sikrede Manchester United en hårdt kæmpet sejr over bundholdet Southampton i en kamp, der bød på den ene langskudsperle efter den anden.

Gemytterne var ophedede mellem Romelu Lukaku og Paul Pogba.

»Ole måtte dæmpe situationen,« lyder det fra en kilde tæt på Manchester United.

Det var efter weekendens Premier Leaggue-kamp mellem Manchester United og Southampton, at manager Ole Gunnar Solskjær måtte lægge sig mellem de to spillere.

Ifølge Daily Mirror skete det, fordi Paul Pogba (som sædvanlig) tog sig af det straffespark, som Manchester United fik tildelt i de allersidste minutter.

Det ville Romelu Lukaku gerne have stået for. Den belgiske angriber havde kort forinden scoret et sent (sejrs)mål til 3-2, og endnu et mål ville have sørget for et hattrick.

Paul Pogba sagde nej. Også i FCK har der været straffesparksballade - det kan du læse mere om her

»Det var var en ret alvorlig samtale, og Romelu var tydeligvis ikke glad for det, som Pogba havde gjort,« lyder det fra Manchester United-kilden ifølge The Sun.

Paul Pogba har ellers storspillet på det seneste under Ole Gunnar Solksjær, efter at midtbanespilleren var sendt ud i kulden under den nu fyrede Jose Mourinho.

Den situation skulle Romelu Lukaku også have brugt i spillernes skænderi.

»Han var hurtig til at minde Paul om, hvor meget han havde hjulpet ham, da han havde sin uoverensstemmelse med Mourinho,« siger Manchester United-kilden.

Paul Pogba brændte i øvrigt straffesparket, men Manchester United slog alligevel Southampton med 3-2 via Romelu Lukakus sene mål.

Dermed har holdet endnu ikke tabt i Premier League, siden Ole Gunnar Solskjær blev manager.