FC Roskilde-ejer kæmper mod konkurs: 'Jeg har ikke sovet i to døgn'

FC Roskildes indsatte ejer Carsten Salomonsson har ikke sovet i to døgn.

Han kæmper for at redde klubben fra konkurs, hvor spillerne fredag morgen ikke har fået udbetalt løn. 3,5 millioner kroner skal findes, og en konkurs vil påvirke Salomonsson.

»Jeg har det sindssygt dårligt. Jeg har ikke sovet i to døgn, det er ikke for sjov, det her, det er ramme alvor. Det er 60 menneskers liv, det er ikke spor morsomt,« siger Carsten Salomonsson og tilføjer:

»Det er en forfærdelig situation både følelsesmæssigt og psykisk for alle. Det er ikke noget, nogen ønsker sig. Det vil være så skønt at kunne få en lykkelig slutning på det her.«

Den lykkelige slutning skal findes i en investor.

Men torsdag sprang eénfra, men da B.T. fanger Salomonsson over  telefonen, er han på vej ind til et møde med en ny potentiel investor.

»Jeg kan ikke komme med navne, men vi arbejder benhårdt for at få nogle ind, og vi har drøftelser uafbrudt.«

Hvad sker der, hvis det ikke går igennem?

»Ja, hvis vi ikke får nogen ind, så er man under konkurs.«

Carsten Salomonsson tror stadig på, at klubben kan reddes.

»Jeg ville ikke lade være med at sove i et par døgn, hvis jeg ikke troede på det her,« siger han, mens han ved, at der ingen garantier er.

Salomonsson håber, at nogen kan se ideen i FC Roskilde, som for tiden har flotte fodboldmæssige resultater.

»Målt på de sidste 10 kampe ligger vi nummer et i 1.division. Det går fantastisk, vi har gode fans, og det fungerer sportsligt bedre end i mange år. Derfor er vores situation grotesk, når det går så godt sportsligt.«

Hvis FC Roskilde ikke kan finde en investor, skal de erklære sig konkurs. Dermed får klubben frataget sin licens til at spille i 1. division.

Opdateres...