Stor guide: Sådan laver du julemaden

Nanna Simonsen guider dig igennem de klassiske juleretter: Sylte, leverpostej, rullepølse, stegte sild, sovs, samt udskæring af anden. Desuden opskrifter på flæskesteg, andesteg og gåsesteg.

Madskribent Nanna Simonsen viser her, hvordan du laver alle de klassiske juleretter. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Hvis man ikke lige er Nanna Simonsen, Laura fra Matador eller har tilsvarende huslige færdigheder, kan det være vanskeligt at huske alle de traditionelle juleretter, som mange af os kun laver en gang om året.

Derfor iler vi som sædvanligt med julehjælp til køkkentjansen. Lær - eller genopfrisk - alle klassikerne til julemiddagen og julefrokosten her, hvor Berlingskes Nanna Simonsen i seks videoer demonstrerer, hvordan man gør.

Til venstre finder du videoerne, og under artiklen her finder du links til opskrifter på flæskesteg, andesteg og gåsesteg, samt til sild og bagværk.

God fornøjelse med julemaden!

Læs også:


Se meget mere jul og julemad på
B.dk/livsstil

Facebook:
Følg mad- og vinstoffet