Få det hele til det halve

Vi shopper til halv pris som aldrig før gennem netsites, der sælger alt fra massage til restaurantbesøg. Se hvad du kan fylde din dag med – uden at betale fuld pris.

Foto: Colourbox

Hver dag ryger tilbud på massage, mad, terapi, køretimer, hotelophold, kaffe og vin ind i flere hundredtusinde danskeres mailboxe fra sites som downtown, sweetdeal og just-half-price.

I de fleste tilfælde skal man slå til inden 24 timer, hvis man vil have del i goderne og at dømme udfra antallet af deals, der dagligt melder udsolgt, er det noget, der taler til danskerne.

Læs også: Find de bedste lagersalg

"Rabat og tilbud er der generelt altid succes omkring, her har de bare formået at pakke det ind, så det ikke bliver kikset på kuponmåden".siger Gitte Mikkelsen. (cand. mag. i etnologi og visuel kultur og rådgiver).

"Det er især take-away, restaurantbesøg og wellness, der sælger. Men vi kan også mærke, at ophold i Danmark er noget af det, der virkelig trækker" siger Thomas Mørk, ’head of’ Sweetdeal Danmark.

Downtown.dk, sweetdeal.dk - begge sites, der sælger tilbud, som skal købes indenfor et døgn, og hvor der som regel er et max antal. Sælger blandt andet velvære, skønhed, mad, hotelophold, events og selvudvikling.

Shop på tilbud
just-half-price.dk.

Hele landet med et mere blandet udbud. Fra elektrikerbesøg og kørekort til velvære, skønhed, vin og alternativ behandling. Man kan også støtte en række velgørende organisationer - og få forøget puljen af sponsorer.

earlybird.dk
Nyt koncept, der har samlet en række københavnske restauranter som Bastionen Løven, Famo Metro og Retro Gusto. Hver dag lægger de restauranter, der har borde til overs, et tilbud ud på earlybird.dk, hvor man kan spare 33 procent på en menu.

takeoffer.dk:
Rejser og ophold i ind- og udland.

groupon.dk:
Sport, events, velvære mm.

Vi er gået på tilbudsjagt på diverse sites.

Her seks ting, man kan fylde sin dag med – uden at betale fuld pris!!!

Morgen:
Take-away-kaffen hos den lokale kaffepusher Amokka er ikke nogen dyr last her til morgen. Sølle ti kroner for en latte. Eller, rettere:

Ti kopper for 100 kroner. (Rabatten plejer at hedde 200 kroner for ti kopper).

Formiddag:
Diamanter er de færreste forundt. Til gengæld kan man få slebet ansigtet med ’diamant peeling’ plus frugtsyre, damp og chromoterapi hos Salon Shala for 249 kroner.

Den normale pris for samme omgang – som skulle hjælpe på alt fra rynker til vintertræthed – er 650 kroner.

Frokost:
Krydrede thailandske nudler med ingredienser som squash og gulerod – krydret med kokosolie, ingefær, karry, mango, forårsløg, sesamfrø, thaibasilikum og frisk chili. Plus økologisk te.

Det hele til to personer for 126 mod 252 kroner normalt hos 42 RAW i Pilestræde.

Over middag:
Et smut forbi butikken Copenhagen Treasure, der sælger luksus-second hand i mærker som Patrizia Pepe, Mulberry, Phillip Lim, Proenza Schouler, Rick Owens, Chanel, Helmut Lang.

Der står 600 på gavekortet, men vi har kun betalt 300 kroner

Inden middagen:
Tid til nyt hår hos Hair Exclusive i Nørregade. Her står menuen på klip, farve, hårkur, te og kaffe. Prisen er 895 mod normalt 1.840 kroner.

Middag:
Bliver først besluttet hen på dagen og bestilt på det nye site, earlybird.dk, som giver 33 procent rabat på udvalgte borde på en række restauranter i København samme dag.

Det bliver til italiensk i 70’er-omgivelser på Vesterbro, Retro Gusto, til 186 kroner for tre retters menu – mod 279 kroner normalt.

Dagen løber alt i alt op i 1.856 kroner. Sparet – eller tjent, som det jo hedder: 1.965 kroner.