Forbrugerombudsmanden politianmelder Surftown

Forbrugerombudsmanden politianmelder Surftown, der udbyder webhoteller. Firmaet angiver misvisende priser uden moms på selskabets hjemmeside.

Forbrugerombudsmanden har anmeldt Surftown, der udbyder webhoteller, til Politiet. Trods en advarsel fortsatte Surftown, der er ejet af selskabet Cohaesio, med at annoncere med priser uden moms.

Først når en interesseret kunde klikkede sig videre til bestillingsiden, opgav Surftown den pris, som kunden faktisk skulle betale. Det er et brud på markedsføringsloven, lyder det fra jurist hos Forbrugerombudsmanden Jane Frederikke Land.

Ombudsmanden præciserede reglerne over for Surftown allerede i februar. Dengang lovede selskabet at rette priserne straks. Men i maj var det stadig ikke sket. Derfor sendte Forbrugerombudsmanden sin anden advarsel, med trussel om politianmeldelse.

Siden har Surftown rettet priserne, men selskabet bliver nu alligevel politianmeldt.

- Forbrugerombudsmanden har valgt at politianmelde selskabet, fordi selskabet ikke som meddelt ændrede sin prismarkedsføring efter den første henvendelse, begrunder Jane Frederikke Land.

/ritzau/