Kjær og kompagni viser klassen

 

Jong Ajax - Almere City
Med en formidabel slutspurt på syv sejre i de seneste otte kampe, har Almere City sikret sig en plads i playoff, og trænerskiftet til Ole Tobiasen har i den grad givet effekt. Man skal dog lige bruge et enkelt point i denne kamp for at være sikker på at gå direkte i anden runde af playoff, og derfor kommer de helt sikkert motiverede til denne kamp. Jong Ajax har haft en skuffende sæson og har ikke det vilde at spille for. De forventes dog at komme nogenlunde stærkt, da førsteholdet ikke spiller, men alligevel bør oddset på Almere City være for højt.

Almere City får point i kampen
Holland - Eerste Divisie, klokken 20:00
Oddset 1,93 er fundet hos Bethard (asian +0,5)

Fredericia - Silkeborg
Fredericia var i efteråret et meget målrigt hold, men det har ændret sig. Specielt på naturgræs har holdets kampe været ret målfattige med blot 1,83 mål i snit i de seks græskampe, og her gælder det så en topkamp med meget på spil, hvilket næppe får holdene til at satse mere offensivt. Silkeborg har en på papiret stærk offensiv, men det er også mest på kunstgræs, at de sprudler - deres græskampe i år har heller ikke været ret målrige. Oveni skulle det blive koldt og blæsende, hvilket også taler for få mål. Meget flot odds på maksimalt to scoringer i kampen.

Under 2,5 mål i kampen
Danmark - NordicBet LIGA, klokken 18:00
Oddset 2,14 er fundet hos Unibet

Sevilla - Leganes
Ret afgørende kamp for Sevilla i spillet om at komme med i Champions League. Det er et minus, at Ever Banega har karantæne, men de bør stadig slå et Leganes-hold uden noget at spille for. Oddsene er desværre også derefter, hvorfor der her kigges i retning af en sejr uden mål imod. Leganes er det næstmindst scorende hold i rækken, og hvor Sevilla tidligere på sæsonen var ret offensive, er de nu noget mere kontrollerende under Joaquín Caparrós. Fire af de fem sejre under ham, har været med rent mål, og derfor virker oddset fristende på det udfald.

Sevilla vinder med rent mål
Spanien - Primera Division, klokken 21:00
Oddset 2,40 er fundet hos NordicBet