Annonce
Annonce

Forsikringer og pensioner giver dig velfærd og tryghed

Foto: Forsikring og Pension
Læs mere
Fold sammen

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Forsikring og Pension'. Se alle artikler her

Af Per Bremer Rasmussen, Adm. direktør, Forsikring & Pension

Når sygdom eller alderdom gør arbejdet svært, eller når ulykke, indbrud eller vandskade rammer, så er der hjælp og tryghed at hente hos dit pensions- eller forsikringsselskab. De fleste har en pensionsordning, der giver dem eller familien penge at leve for ved alderdom, sygdom eller død. De fleste har en forsikring, der erstatter skader på deres person, hjem eller ting efter ulykke, brand, voldsomt vejr eller indbrud.

Men mange opfatter pension som uoverskueligt og at finde den rette forsikring som svært. Sådan er det ikke længere. Forsikring & Pension har gjort det nemt for dig. Vi giver dig verdens bedste online værktøjer til at overskue din pension og finde den rigtige forsikring. Det kræver kun, at du gør en lille indsats selv. Du kan begynde med at give dig selv et pensionstjek og benytte den ekstra time i døgnet, som du får på Pensionsdagen søndag den 29. oktober, hvor vi skifter til vintertid.

Gå på PensionsInfo.dk. Her kan du nemt se, hvor mange penge du får at leve for i alderdommen. Du kan også se, hvor mange penge du eller familien får at leve for ved sygdom eller død. Du kan også for pensionsselskabers vedkomne se, om din sundhedsforsikring giver dig ret til at få betalt psykolog, kiropraktor eller læge.

Gå på Forsikringsguiden.dk. Her kan du sammenligne både dækning og priser på forsikringer af dit hus, din bil, dine ting og dig selv. Du kan fx sammenligne bilforsikringer, så du får en der passer netop til dit behov.

Gå på FaktaOmPension.dk. Her kan du se, hvor god dit pensionsselskab er til at få pensionsformuerne til at vokse sig større i forhold til andre selskaber. Du kan også tjekke, hvad ordningerne koster at administrere sammenlignet med andre selskaber.

Gå på Pensionsmaaler.dk. Se her, hvor mange penge du har sparet om sammenlignet med andre med samme løn, og som har arbejdet lige så længe. Du kan også se, hvordan deltid og barsel vil påvirke din pension.

Selv om danskerne er bevidste forbrugere, skal de beskyttes. Det gør vi bedst med optimal konkurrence, regler til gavn for forbrugeren og klar, let forståelig information. Derfor giver vi dig de bedste værktøjer til at få overblik, gennemskue og sammenligne pensioner og forsikringer. Brug dem nu.

Denne artikel er en del af annoncetillæget 'Forsikring og Pension'. Se alle artikler her