Skjern Bank indtager Færøerne, København og Århus (Opd)

 

Skjern Bank har indlemmet Færøerne som et strategisk vækstområde, og planlægger samtidig at åbne filialer i København og Århus.

 

- I 2006 og specielt i første halvår af 2007 har tilgangen af kunder fra Færøerne været ganske tilfredsstillende - specielt investeringsområdet. Det har ført til, at banken i april ansatte en lokal medarbejder på konsulentbasis. Vi har efterfølgende registreret en solid vækst i kundegrundlaget, og vi ser på den baggrund Færøerne som et strategisk vækstområde for banken, skriver Skjern Bank i halvårsrapporten.

 

Banken fulgte nogle kunder derop tidligere på året, og har altså nu besluttet sig for en mere seriøs satsning. På færøerne er der de lokale færøske banker og islandske Kaupthing, men der er ingen filialer af danske banker - endnu.

 

Omkring 1 november planlægger banken at åbne en afdeling med 6-7 ansatte i Hellerup, hvor Malene Hjorth er hentet ind fra en større konkurrent som direktør. Desuden åbner den ved årsskiftet eller i løbet af første kvartal en filial i Århus. Her skal også ansættes 6-7 medarbejdere, og der er endnu ikke ansat en direktør.

 

(RB-Børsen: Tlf: 33300335, E-mail: redaktion@rb-borsen.dk, www.rb-borsen.dk )