Ny TDC-chef: Jeg blev ikke fyret

Carsten Dilling, ny mand i spidsen for TDC’s største forretningsområde, mener ikke, at hans udnævnelse som direktør i TDC kan karakteriseres som et come-back efter hårde år hos Columbus og Ementor.

Udnævnelsen af Carsten Dilling som ny direktør for TDC Fastnet Norden kom som en stor overraskelse i går.

Men Carsten Dilling selv mener nu ikke, at man kan tale om et come-back for hans vedkommende, efter han blev fyret hos Columbus IT Partner og hos Ementor fik en helt anden opgave, da Ib Kunøe kom til, hvor han fik til at opgave at sælge nogle ting fra.

”Jeg mener ikke, det er et come-back, men det er måske bare mig selv, der ser sådan på det. Jeg mener selv, at jeg har fået fine exits, de steder jeg har været, hvor jeg selv har sagt mine to job op. Og jeg er i dag god ven med Ib Kunøe. Jeg oplever både Columbus og Ementor som to succeser i min karriere,” siger Carsten Dilling.

I pressen har det ellers været udstillet som om, at Ib Kunøe to gange har strittet den tidligere IBM-direktør ud, denne ene gang mere direkte end den anden, men det afviser hovedpersonen selv, som dog ikke ønsker at gå nærmere ind i diskussionen.