NNIT vækker stor interesse hos private investorer

Novo-selskabet NNIT's kommende børsnotering har fået de private investorer til at spærre øjnene op og vise interesse.

Foto: Uffe Weng
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Op mod 500 private investorer mødte op til Dansk Aktionærforenings informationsmøde om den kommende børsbaby NNIT i sidste uge, hvilket er rekord for fremmøde og illustrerer den enorme interesse i selskabet.

Det skriver Jyllands-Posten Erhverv.

Der har ellers været udbredt bekymring for, om de private investorers tillid efter OW Bunkers konkurs var stor nok til at bære en ny børsnotering. Men alt tyder på, at NNIT's børsnotering ikke lider under sidste års store noteringsflop, blandt andet takket være Novo Nordisks gode ry og det faktum, at Novo har valgt ikke at indblande kapitalfonde i børsnoteringen.

- Jeg forventer, at emissionen bliver overtegnet mindst fem gange. Optimismen er allerede enorm hos de private investorer efter tre gode investeringsår. Og så kommer der en emission med afsæt i deres yndlingsaktie Novo Nordisk. Samtidig er aktien ikke sendt på markedet af en kapitalfond, der allerede har kapitaliseret de skjulte værdier i selskabet, udtaler investeringsøkonom Per Hansen fra Nordnet, til Erhverv.

I forbindelse med NNIT's børsnotering er der lagt op til et kursinterval på 100 til 120 kr. per aktie. Hvis emissionen bliver overtegnet kan NNIT vælge at hæve udbudskursen. Emissionen bliver tidligst lukket onsdag.