Jeudan anbefaler nej WDI-tilbud

Jeudans bestyrelse anbefaler sine aktionærer at takke nej til det pligtsmæssige købstilbud som William Demant Invest fremsatte for de resterende aktier i slutningen af december 2012.

Læs mere
Fold sammen

Jeudans bestyrelse anbefaler sine aktionærer at takke nej til det pligtmæssige købstilbud som William Demant Invest fremsatte for de resterende aktier i slutningen af december 2012.

Det fremgår af en meddelelse fra Jeudan.

Købstilbuddet på 438 kr. per aktie blev fremsat, fordi WDI opkøbte yderligere aktier i Jeudan i begyndelsen af december og dermed nåede en grænse på 41,6 pct., hvor selskabet, der også sidder på en stor aktieandel i William Demant Holding (omkring 60 pct.) og Össur (41,2 pct.) skulle fremsætte et købstilbud på de resterende aktier.WDI ønsker dog ikke selv fuldt ejerskab, har selskabet tidligere afsløret over for Ritzau Finans.-- Tilbuddet er heller ikke objektivt set særligt attraktivt, da Jeudan-aktien onsdag lukkede i 441,50 kr.

I forbindelse med meddelelsen springer Jeudan, der afleverer årsregnskab for 2012 den 5. marts, også til med forventninger til 2013.

For det netop begyndte regnskabsår venter Jeudan en omsætning på cirka 1,2 mia. kr. samt et resultat før skat og værdireguleringer (EBVAT) på mellem 400 og 440 mio. kr. - svarende til en stigning på 10 pct. i forhold til forventningerne til hele 2012.