Biotekselskab fik udsolgt af aktier

Biotekselskabet TopoTarget kunne torsdag melde alt udsolgt ved selskabets udsalg af nye aktier - dermed henter selskabet 132 millioner kroner.

Læs mere
Fold sammen
Biotekselskabet TopoTarget har haft god held med at udbyde aktier for på den måde at tiltrække ny kapital. Det børsnoterede selskab kunne torsdag melde alt udsolgt ved emissionen. Det betyder, at man har solgt godt 66 millioner aktier til en pris på to kroner stykket. Det giver TopoTarget et bruttoprovenu på 132,6 millioner kroner.

Midlerne skal især anvendes på et afsluttende fase III-studie vedrørende TopoTargets kræftmedicin belinostat. Desuden bliver der råd til yderligere studier i fase I og II med kræftmedicinen.

- Vi er overordentlig tilfredse og taknemmelige for den støtte og tillid, vi har opnået i forbindelse med TopoTargets fortegningsretsemmission, siger Peter Buhl Jensen, administrerende direktør i TopoTarget.

- Vi er nu i stand til at fortsætte vores fokuserede strategi vedrørende den videre udvikling af belinostat, hvor såvel vi som uafhængige observatører inden for det videnskabelige miljø har meget positive forventninger til stoffets gavnlige effekt inden for kræftbehandling, siger Peter Buhl Jensen.

Selskabet har i forbindelse med prospektet i juni meldt ud, at man ved fuld tegning ved emissionen forventer et underskud før skat i 2009 på mellem 140 og 160 millioner kroner. Disse forventninger opretholder selskabet.

/ritzau/