Aktier: Wall Street følger Europa og åbner med fald

Der er negativt fortegn for den indledende aktiehandel i USA tirsdag.

Foto: STAN HONDA.
Læs mere
Fold sammen

De ledende amerikanske indeks - S & P 500, Nasdaq og Dow Jones - falder med 0,3 pct. ved handelsstart på Wall Street.

Dermed følger de amerikanske børser i de europæiske indeks' fodspor.

»Der er noget snak om profithjemtagning blandt de store investorer. Markedet lader samtidig til at have indpriset, at vi er nået til enden af et år med svage regnskaber. Hvis det viser sig at være tilfældet, og der er ikke kommer nogen chok fra råvaremarkedet eller makrodata, er der ikke noget, som spærrer for yderligere fremskridt. Hvor om alt er, så kræver det flere gode nyheder om indtjeninger, udbytter, aktietilbagekøb eller fusioner og opkøb,« siger Frances Hudson, der er strateg ved Standard Life Investments, til Bloomberg News.

På selskabssiden er der blandt andet kommet regnskab fra Home Depot forud for børsåbning i USA.

Den amerikanske byggemarkedsgigant opjusterer i sit regnskab for andet kvartal forventningerne til hele året. For 2016 venter Home Depot nu en indtjening per aktie på 6,31 dollar, mens den tidligere forventning var et resultat på 6,27 dollar.

Home Depot-aktien falder imidlertid med 0,2 pct. i den indledende handel.

Knap så gode nyheder er der fra Hain Celestial Group, hvis aktie rasler ned med 28,8 pct. i de første handler, efter at ØKO-fødevareleverandøren har udskudt fremlæggelsen af sit regnskab for fjerde kvartal.

Fødevarekoncernen er bekymret for, hvorvidt omsætningen fra visse aftaler med flere distributører er blevet regnskabsført i det rette kvartal.