TDC-chef har ryggen mod muren

TDC's topchef Pernille Erenbjerg har halvvejs inde i sin treårige strategiperiode stadig ikke overbevist det danske investormiljø om, at hendes strategi virker. Fold sammen
Læs mere
Foto: Liselotte Sabroe

TDC's topchef Pernille Erenbjerg har halvvejs inde i sin treårige strategiperiode stadig ikke overbevist det danske investormiljø om, at hendes strategi virker. Opgaven er også svær, for mens telegiganten venter på, at tiltag får effekt, mister virksomheden kunder i en strid strøm, vurderer analytiker.

Det skriver Børsen.

Forud for udsendelsen af TDC's halvårsregnskab torsdag møder topchef Pernille Erenbjerg kritik fra både investorer og analytikere for hendes manglende resultater og mange bestyrelsesposter ved siden af jobbet hos TDC.

Der bliver dog også udvist forståelse over for telemarkedets vanskelige vilkår, hvor nye tiltag kan være lang tid om at virke.

»Der er mange svære kampe, der skal vindes, for at TDC igen bliver en stabil forretning. Og for ledelsen er det en kamp mod uret, for mens de venter på, at tiltagene begynder at få effekt, så mister de kunder i et tempo, som ingen virksomhed kan holde til,« siger senioranalytiker fra Sydbank Morten Imsgaard til Børsen.

TDC's bestyrelsesformand, Pierre Danon, udtaler til Børsen, at TDC's bestyrelse er »ekstremt« tilfreds med topchefens nuværende indsats.