Skagen Bryghus er klar med egen øl til VM i håndbold

Skagen Bryghus er klar med en sportsøl i anledning af VM i Håndbold, der blandt andet afvikles i Frederikshavn.

På Skagen Bryghus var der onsdag reception og prøvesmagning på deres nye VM bryg, som bl.a. byens borgmester Birgit Hansen (S) fik lov at smage. Foto: Mathias Bojesen Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skagen er vågnet og er ved at komme til sig selv oven på nattens udskejelser, hvor både diskotek Hyttefadet i Gl. Skagen og Buddy Holly i Nyskagen har nydt godt af de spendable thailandske gæster, som fløj ind til Ruths Hotel i fem helikoptere dagen før.

Dagens begivenhed finder stedet på Skagen Bryghus, hvor kommunens socialdemokratiske borgmester Birgit S. Hansen kaster glans over arrangementet og smager på mikrobryggeriets nye øl med pink etiketter, der introduceres i anledning af, at VM i håndbold blandt andet afholdes i Frederikshavn, hvor der spilles 16 kampe til december.

Borgmesteren er i højt humør, krydstogtturisterne fylder op i gågaden, så man næsten ikke kan komme frem, og brygmester René Diget – med imponerende tatoveringer på næsten al synlig hud bortset fra ansigtet – har kun én bekymring: Om han får plads nok i tankene til at klare efterspørgslen efter sportsøllen, for inden længe skal julebryggen sættes over.

Skal man have lidt fred, kan restaurant De 2 Have på Grenen anbefales. Her er der plads, flot udsigt og knap så hektisk, hvilket byggematadoren Finn Harald Simonsens hustru Charlotte og hendes to dinerende veninder satte pris på.

Anne Linnets lystejendom solgt

Gossip-redaktionen må desværre gå til bekendelse og indrømme, at vores ellers fintmærkende og fintmaskede efterretningsnet har svigtet i et enkelt tilfælde. Vi rapporterede forleden, at sangerinden Anne Linnet har taget sin lystgård af ejendomsmarkedet efter at have forsøgt at sælge i flere år til en pris omkring 3,7 mio. kr.

Det er også korrekt, men skødet blev faktisk underskrevet i sidste uge, hvilket ikke er nået frem til de annaler, som gossip-redaktionen normalt konsulterer. Men Anne Linnets hus er solgt efter 693 liggedage til en pris, der ikke er oplyst. Vi beklager fejlen.

Til gengæld er det ganske vist, at forfatteren Klaus Rifbjergs hus, som entreprenør Jørgen Enggaard har købt, skal rives ned, og et nyt bygges op efter Skagen-arkitekt Alfred Hansens tegninger.

Og når vi nu er i gang med at fremlægge vores missere – i onsdagens avis skrev vi i en billedtekst, at operasanger Jens Christian Wandt var flankeret af Lisette Vind Ebbensen, direktør for Skagens Museum. Kvinden ved Wandts side var retteligen godsejer Anne Sophie Gamborg.