PFA henter ny koncerndirektør i Danske Bank

Anders Damgaard fra Danske Bank bliver ny koncerndirektør i PFA Pension. Han bliver medlem af koncernledelsen med ansvar for investering og risikostyring.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Landets største pensionsselskab i form af PFA Pension er gået på hugst i Danske Bank og hentet den 44-årige Anders Damgaard ind som ny koncerndirektør og medlem af PFAs koncernledelse. Han starter 1. januar til næste åg og får ansvar for investering og risikostyring.

Han kommer til at sidde i den øverste ledelse af PFA sammen med de to nuværende koncerndirektører Lars Ellehave-Andersen og Jon Johnsen samt koncernchef Henrik Heideby.

Anders Damgaard kommer fra en stilling som vicedirektør og Global Head of Coporate and Instiutional Banking i Danske Bank. Han har i den position haft ansvaret for Danske Banks største erhvervskunder samt bankens finansielle og institutionelle kunder.

»Med Anders Damgaard får vi en person, der har bred erfaring med ledelse, bankdrift, investering, finansielle produkter, risiko, kunder, salg og strategisk rådgivning. Dermed står vi endnu stærkere rustet til den benhårde konkurrencesituation, der er på pensionsmarkedet,« siger Henrik Heideby.

Anders Damgaard har arbejdet i Danske Bank siden 2001. Det meste af tiden i Danske Markets. Han er uddannet cand. scient oecon fra Aarhus Universitet.