Shakira overhalet på Facebook: Se hvem der har flest likes i verden

Længe har colombianske Shakira været rekordindehaver af flest 'likes' på Facebook i verden. Nu er hun blevet overhalet af Cristiano Ronaldo. Fold sammen
Læs mere
Foto: JEWEL SAMAD
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Facebook har fået ny favorit. En mand.

Den colombianske popdronning over dem alle, Shakira, var den første til at nå 100 millioner »likes« på Facebook sidste sommer og har siden haft førertrøjen på som verdens mest fulgte på det sociale medie.

Men nu er hun blevet overhalet indenom.

Den nye konge på tronen er den 30-årige fodboldspiller Cristiano Ronaldo fra Real Madrid. Han har i skrivende stund 107.113.924 (mere end 107 mio.) følgere.

Og der er da også flere millioner, der trykker »like«, og over 40.000, der kommenterer, når han poster et foto af sig selv fra bilen med teksten »Back on track. On my way to the training« fra 9. marts.

Godt gået af Ronaldo, der oprettede sin profil i 2009.

Twitter-konge

Til sammenligning har den colombianske sangerinde lidt færre, men stadig imponerende 107.090.989 fans, der følger hendes gøren og laden på det sociale medie.

Ronaldo er desuden den sportsstjerne, der har flest Twitter-følgere, ligesom han er den atlet i verden, der først er nået over 100 mio. likes på Facebook.

Fodboldstjernens store rival, Lionel Messi, mangler en del følgere i popularitetskonkurrencen. Han har lidt mere end 86 mio. likes, mens David Beckham har lidt over 52 mio. likes.