Wenger vil have video

Et underkendt mål i kampen mod Steaua Bukarest får Arsenal franske manager til at efterlyse en teknologisk overdommer.

Arsene Wenger i en tænksom stund på rumænsk grund. Foto: Mihai Barbu/Reuters Fold sammen
Læs mere

Arsenal måtte slide hårdt for at hente tre vitale point i tirsdagens udekamp mod Steaua Bukarest. Men Gael Clichys scoring umiddelbart før halvlegspausen, kunne have givet The Gunners et langt bedre udgangspunkt for at køre kampen hjem end tilfældet blev, hvis den norske dommer Terje Hauge havde dømt mål.

"ITV sagde at bolden ikke var inde. Rumænsk TV sagde at den var. Jeg kunne forstå hvis det var omvendt. Men det er endnu et opråb om teknologi. Det er utroligt, men jeg håber at det vil ændre sig, ikke bare når det kommer til mål. Jeg er tilhænger af videosystemet, og håber at det vil ændre sig snart," siger Arsene Wenger til klubbens hjemmeside.

På et punkt var Wenger dog mystificeret af teknologi og statistik eftersom de nøgne tal påstod, at Steaua havde været spildominerende og i boldbesiddel 60 procent af tiden.

"Jeg gad godt møde ham, der står bag de tal. Steaua forsvarede sig godt og forsøgte at fange os i kontraløb. Det var den del af deres plan, de holdt sig til. Ude på bænken var vi målløse over at høre om tallene for boldbesiddelse," siger Wenger, som dog kan glæde sig over at være godt på vej både i Champions League og i den hjemlige liga, hvor flere og flere tror på Arsenal som et mesterskabsbud.