Villarreal får kæmpebøde efter banankast

Dani Alves i kampen mod Villarreal, hvor der blev kastet en banan på banen efter den brasilianske back. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det bliver en dyr affære for Villarreal, at en af deres tilhængere kastede en banan på banen i opgøret mod Barcelona.

Det var Barcelonas brasilianske back Dani Alves, der fik kastet en banan efter sig. Dog tog Alves situationen roligt og tog en stor bid af bananen.

Det spanske fodboldforbund har nu valgt at idømt Villarreal en bøde på 90.000 kroner for hændelsen. Det skriver Football Espana.

Villarreal reagerede hurtigt efter hændelsen, hvor de gav gerningsmanden bag kastet livsvarig karantæne. De har desuden også hurtigt været ude og acceptere bøden på de 90.000 'bananer' fra det spanske forbund.

- Forbundet var glade for den hurtige reaktion, som klubben lavede, da vi fik identificeret tilhængeren, siger en talsmand fra klubben.

Banankastet udløste desuden en del bevågenhed, da spillere som Neymar og Hulk lagde billeder op på Twitter og Facebook, hvor de selv sidder og spiser en banan.

Racisme har generelt fyldt en del på det sidste i Spanien. Levantes senegalesiske midtbanespiller Papakouly Diop gjorde efter deres seneste kamp mod Atletico Madrid opmærksom på, at han også var blevet udsat for racisme.

Trods bøden kan Villarreal dog glæde sig over, at de har sikret sig europæiske deltagelse i næste sæson og dermed kan sige goddag til en del flere millioner på bankbogen.