SK Århus fyrer sin træner

Jesper Holmris blev torsdag fyret som træner for håndboldklubben SK Århus, som ligger næstsidst i kvindernes Toms Ligaen.

Efter en række skuffende resultater og blot to point for seks kampe i kvindernes Toms Ligaen valgte håndboldklubben SK Århus torsdag at fyre cheftræner Jesper Holmris. Nederlagene mod Team Esbjerg og Frederikshavn FOX i ligaen samt mod GOG i pokalturneringen var dråberne, der fik det berømte bæger til at flyde over.

- De tre seneste nederlag er en væsentlig årsag til, at vi følte, at vi måtte gøre noget. De, der har set vores kampe i den seneste tid, har kunnet se, at der også har været nogle frustrationer på banen, siger SK Århus' administrerende direktør, Claus Broberg.

Han understreger, at beslutningen ikke har været let, og at Jesper Holmris har ydet en stor indsats gennem næsten tre et halvt år som cheftræner for SK Århus. Foreløbig overtager træner Jes Nielsen og sportschef Henrik Jørgensen den daglige træning, men klubben forventer at have en permanent afløser klar inden for de kommende dage.

- Vi har to konkrete emner, siger Claus Broberg.

SK Århus møder på onsdag Ikast-Bording i Toms Ligaen.

/ritzau/