Michael V. Knudsen takkede af i gyser

arkiv-foto

Efter 14 år i landsdragten takkede Michael V. Knudsen af i den rød-hvide tjeneste med et 31-32 nederlag til Norge i Golden League-stævnet.

Stregspilleren, som af familiære årsager indstiller karrieren efter 244 kampe, lagde godt fra land med scoringer i en åbningsfase, hvor de to hold fulgtes pænt ad.

Det parløb fortsatte frem til pausen med stillingen 14-14. Bo Spellerberg var det offensive omdrejningspunkt med otte scoringer - en personlig målrekord på landsholdet.

Efter sideskiftet trak nordmændene fra. Ulrik Wilbek tog timeout og forsøgte med en skideballe at få gang i sine tropper, men uden det store held. Mikkel Hansen havde ikke held med noget, og nordmændene satte mål ind efter behag frem mod anden halvlegs slutfase.

Her vågnede danskerne op med ti minutter igen, og den norske føring skrumpede til fire mål. Herefter lugtede danskerne blod og halede yderligere ind på nordmændene til en dramatisk afslutning. Med bare et minut igen var den norske føring nede på sølle et mål, og her lignede det, at nordmændene smed bolden væk, men det svenske dommerpar dømte en dansk udvisning. Alligevel formåede Norge at begå en angrebsfejl - det gav en dansk chance for uafgjort, men de rød-hvide forspildte muligheden og tabte 31-32.