Mads Christiansen fik slovensk mavepuster

dfssdfsdfew
Læs mere
Fold sammen

På papiret var der lagt op til en noget udramatisk kamp, da Danmark og Slovenien fredag tørnede sammen i en kamp om de sekundære placeringer ved VM i Qatar. Men havde man på forhånd troet, at spillerne havde svært ved at motivere sig, blev man glædeligt overrasket.

I den danske 36-33-sejr blev slovenerne blandt andet ramt af to direkte røde kort. Mens Miha Zvizejs udvisning så noget tynd ud, var stregkollegaen Matej Gabers anderledes tydelig. Han begik et regulært overfald på Mads Christiansen.

»Vi står og har en lille kamp, og så rammer jeg ham. Det tolker han åbenbart som om, det er et slag fra min side. Så han vender sig om og hakker mig en i maven,« sagde Christiansen om episoden efter kampen.

Med sejren skal Danmark nu møde Kroatien lørdag i en kamp om femte- og sjettepladsen. Men selvom kampen kun er en dag væk, har Mads Christiansen ikke gjort sig mig tanker om modstanderen.

»For at være ærlig har jeg ikke skænket den mange tanker. Vi har haft fuld fokus på den her. Men mon ikke den kommer til at involvere mange løb igen,« sagde backen med henvisning til kampen mod Slovenien, der bød på det ene danske kontraløb efter det andet.