LA Galaxy-træner afslører: Vi har hentet Gerrard

Steven Gerrard skifter til LA Galaxy. Det fortæller hans kommende træner til LA Times.
Læs mere
Fold sammen

Steven Gerrard skifter til Los Angeles Galaxy fra den amerikanske liga, MLS, til sommer. Det fortæller holdets træner, Bruce Arena, til LA Times.

Liverpool-kaptajnen meldte hen over julen ud, at han ville forlade den engelske klub til sommer. Men han vil ikke nærmere ind på, hvad destinationen ville blive andet end, at det var i USA. Men det har hans kommende træner nu selv afsløret.

»Steven Gerrard kommer til juli. Han er en kvalitetsspiller, og jeg er ikke i tvivl om, at han kommer til at passe ind på vores hold. Vi har et hold med historisk succes. Disse ting går hånd i hånd og gør LA Galaxy til et meget attraktivt hold for spillere som Steven Gerrard,« siger Bruce Arena til LA Times.

Hovedpersonen selv kalder skiftet for 'perfekt match', og tilføjer om sit valg:

»En af grundene til, at jeg valgte LA Galaxy er den succes, de har haft på det seneste. Jeg vil slutte min karriere meget stærkt. Jeg vil have nogle medaljer og trofæer til min samling,« siger Gerrard til LA Times.

Angiveligt skulle Gerrard have fået en kontrakt på 18 måneder med en løn på 4 millioner pund (ca. 25 mio. kr., red.) om året. Det er omtrent halvdelen af, hvad han tjener i Liverpool.

LA Galaxy har tidligere haft et andet engelsk fodboldikon på holdet. Det var den tidligere Manchester United- og Real Madrid-spiller David Beckham.