Hollandsk stjerne undskylder svinsk tackling på dansk U21-anfører

germany-soccer-bundesliga-vest
Jannik Vestergaard (liggende) måtte lade sig udskifte efter en svinsk takling fra den hollandske stjerne Rafael van der Vaart i weekendens kamp mellem Werder Bremen og Hamburg SV.
Læs mere
Fold sammen

U21-anfører Jannik Vestergaard bliver af mange betegnet som et de største talenter herhjemme. Men søndag fik han en noget hård medfart, da den hollandske stjernespiller Rafael van der Vaart savede ham midt over i Bundesliga-kampen mellem Werder Bremen og Hamburger SV.

Vestergaard måtte lade sig udskifte - og de første meldinger gik på, at skaden kunne koste flere måneder på sidelinjen og dermed også et farvel til sommerens U21-EM.

Mandag kom det dog frem, at danskeren slipper med skrækken, og at han bør være tilbage på banen i løbet af kort tid. Rafael van der Vaart sidder dog stadig tilbage med røde ører, og han er tilsyneladende så berørt af situationen, at han har haft behov for at sende en undskyldning til Jannik Vestergaard.

»Jeg har meget ondt af Jannik. Det var et hårdt frispark fra mig. Jeg så ham slet ikke komme. Jeg ville gerne have fat i bolden og ramte ham på en dum måde,« siger van der Vaart til tyske Bild og fortsætter:

»Jeg håber, at Jannik snart kommer tilbage på benene.«

Werder Bremen vandt kampen 1-0.