FCN sælger stortalent til Dortmund

Salget af Emre Mor vil stå som den bedste aftale i klubbens historie, siger FCN-sportschef Carsten V. Jensen.

Foto: Liselotte Sabroe. FC Nordsjællands Emre Mor - nu på vej til tysk fodbold.
Læs mere
Fold sammen

FC Nordsjællands Emre Mor skifter til Dortmund efter EM-slutrunden.

Det skriver FC Nordsjælland i en pressemeddelelse.

»Denne aftale vil stå som den bedste i klubbens historie, og er selvfølgelig ganske unik, for ellers havde vi ikke solgt før EM-slutrunden,« siger Carsten V. Jensen, sportschef i FC Nordsjælland i pressemeddelelsen.

Borussia Dortmund har også bekræftet handlen, og Emre Mor kommer til klubben på en aftale frem til 2021.

Allerede tirsdag eftermiddags blev Emre Mor spottet i Dortmund af en redaktør for det tyske magasin Ruhr Nachrichten.

De to klubber er belvet enig om ikke at oplyse salgsprisen på Emre Mor, men ifølge den tyske avis Bild er der tale om en transfersum på fire millioner euro, svarende til godt 30 millioner kroner. Der bliver dog spekuleret i priser på helt op til 10,5 millioner euro for den danskfødte tyrker.

BT har tidligere tirsdag været i kontakt med Carsten V. Jensen, hvor han ikke ønskede at kommentere på Emre Mor, men der er selvfølgelig en meget tilfreds sportschef i pressemeddelelsen.

»Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til Emre med dette skifte, det er noget som alle i og omkring FCN kan være stolte over... Vi tror på, at dette vil være det rigtige skifte for Emre, da Dortmund har fulgt ham gennem længere tid og har fremlagt en god plan for Emre, således han kan fortsætte med at udvikle sine færdigheder og blive en endnu mere komplet spiller,« siger Carsten V. Jensen ifølge pressemeddelelsen.